12. helmikuuta 2013

Testing and building!

Vajaa viikko vielä ja sitten se on käsillä, nimittäin Rovaniemi Design Week. Kuten olette saaneet lukea ja kuvista todistaa olemme tehneet monenlaisia valmisteluja. Vielä muutama juttu on kesken, mutta pian kaiken pitäisi olla valmista. Innokkain mielin katsomme ensi viikkoon ja haluaisimme jo päästä tapaamaan Designviikon kävijöitä.

Kävimme maanantaina mielenkiintoisessa koulutuksessa, joka liittyi Designviikolla järjestettävään kylmätestaukseen. HEAT-IT:n toimitusjohtaja Pekka Kilpeläinen esitteli meille heidän hypotermiatuotteita ja kuvista näettekin kuinka ne istuivat päälle.


Pojat pääsivät myös toteuttamaan itseään, kun heille annettiin laatikollinen legoja ja tehtävänä oli rakentaa niistä kelkka. Eikä tietenkään mikä tahansa kelkka, vaan Arctic Powerin eSled. Legoista rakennettu eSled on Rovaniemi Design Weekillä Arctic Powerin ständillä ja jokaisella kävijällä on mahdollisuus osallistua arvauskilpailuun, jossa arvuutetaan kuinka monesta lego-palikasta kelkka on rakennettu.





Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja tulla jättämään oman arvauksesi?
Me olemme Designviikolla tiistaista perjantaihin klo 10-18 ohjeistamassa kuinka voit osallistua arvauskilpailuun sekä annamme mielellämme lisätietoja Arctic Powerin ja Heat-it:n toiminnasta. Tervetuloa!

Mikä olisikaan parempi lopetus tälle blogille kuin katsoa video, jossa Arctic Powerin Tuomas Alakunnas esittelee eSlediä: http://www.youtube.com/watch?v=-LZ8twSe3Ts&feature=share




Mukavaa viikkoa ja merkatkaahan ensi viikolle kalentereihin vierailu Arktikumiin ja Pilkkeeseen. ;)

Terveisin
Projektiopiskelijat
Anna, Marru ja Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti