15. helmikuuta 2013

Testausta ankarissa olosuhteissa


Vain kolme päivää Rovaniemi Design Week:n avajaisiin! Viikko on kulunut tiiviisti projektin parissa ja innostus huokuu täältä kahvintuoksuisesta Protokan luokasta pitkin Rantavitikan kampuksen käytäviä. Pian olemmekin jo keskellä muotoiluviikon hulinaa!
 
Mitä haasteita kylmä ja talvi tuovat tuotteille sekä palveluille ja miten niitä voidaan tutkia ja ratkaista? Näihin kysymyksiin saat vastauksen ensi viikon torstaina Arctic Powerin ja Ramkin yhteistyössä järjestämässä seminaarissa Arktikumilla, jolloin kylmä- ja talviteknologian ammattilaiset pohtivat ratkaisuja kylmän tuomiin haasteisiin.
 
Seminaaripäivän aloittaa Ford of Europe ja mielenkiintoiset luennot jatkuvat iltapäivään asti.
  • Klo 9.30 Ford of Europe, Senior Engineer Joerg Hogefeld. Hän on käynyt aiemmin luennoimassa ajoneuvotestauksesta Rovaniemen ammattikorkeakoulussa ja saavutti suuren suosion. 
  • Klo 13.00 Heat-It Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kilpeläinen esittelee yrityksen lämpötuotteita-  ja ratkaisuja.
  • Klo 13.30 Lapin Yliopiston muodin ja vaatetuksen professori, DA Marjatta Heikkilä-Rastas tulee kertomaan kylmäilmaston vaatteiden suunnittelusta erityisryhmille. 
  • Klo 14.00 Nokian Renkaat Oyj:n tuotekehitys/kehitysinsinööri Tommi Ajoviita aiheena renkaiden talvitestaus. Nokian Renkaat on pohjoisten olojen asiantuntija, joka kehittää turvallisia renkaita vaihteleviin olosuhteisiin vihreitä arvoja kunnioittaen. 
  • Klo 14.30 Arctic Powerin eSled -projektipäällikkö Tuomas Alakunnas esittelee sähkökelkan testausta. eSled on kehitetty ensisijaisesti matkailuyritysten moottorikelkkasafaritoiminnan käyttöön. 
Arctic Lives- seminaari 21.2.2013 Arktikum, Rovaniemi. Vapaa pääsy.
Ennakkoilmoittautuminen käy nopsaan nettisivujen kautta:


Kylmä- ja talvitestaus onnistuu myös käytännössä designviikolla tiistaista perjantaihin klo 10 – 18 Arctic Powerin, Rovaniemen ammattikorkeakoulun ja Lapin Yliopiston järjestämässä testauslaboratoriossa. Pääset tutustumaan ja testaamaan oman kylmän- ja talven kestävyytesi ankarissa olosuhteissa Heat- It Oy:n tuotteilla.

Arktikumin ja Pilkkeen aukiolle on kohonnut massiivinen lumesta ja jäästä rakennettu testauslaboratorio.



 

Nähdään maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla!
Tervetuloa iloisin mielin jakamaan tunnelmanne lumesta ja jäästä sekä osallistumaan arvauskilpailuun Arctic Powerin ständillä.

Edessä on taatusti tapahtumarikas viikko, you don’t wanna miss it! 

Anna, Marru ja Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti