2. huhtikuuta 2013

Ensimmäisten työpäivien jälkeen...


Aloitin Arctic Powerilla markkinointiassistenttina pari viikkoa sitten. Tännehän haettiin tuossa keväällä 9 opiskelijaharjoittelijaa kolmen kuukauden osa-aikaiseen pestiin ja olen siis yksi heistä.


Hain koska halusin saada työkokemusta omalta alalta jo opintojen aikana. Tiesin etukäteen jotain Arctic Powerin toiminnasta, mitä olin nyt kuullut opiskelijakollegoilta. Pääsen tekemään vähän kaikenlaista hommaa, ja vieläpä sellaisista asioista mitä ollaan koulussa opiskeltu, esim. Webropol, Photoshop, nettisivut jne. Ihan positiivisesti yllätyin kyllä työtehtävien osalta, ja minusta on alkanut tuntumaan entistä enemmän että ehkäpä opiskelen ihan oikeaa alaa.


Työskentelen 3 h päivässä. Opiskelen samalla, mutta voin sovittaa työssäkäynnin oman aikataulun perusteella ihan mukavasti. Meitä aloitti kaksi liiketalouden opiskelijaa markkinointiassitentteina ja olemme tehneet osittain yhteistyötä.

Suosittelen Arctic Poweria myös liiketalouden opiskelijoille. Eikä kannata turhaan pelätä vaikka ei tietäisi juuri mitään paikasta etukäteen.


- Jenni, liiketalouden opiskelija, 301L11A
Harjoittelija, markkinointiassistentti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti