12. maaliskuuta 2013


Arktiset terveiset!
Kevät alkaa pilkottamaan talven jälkeen ja meidän harjoittelumme Arctic Powerilla alkaa olla paketissa.. Olemme olleet nyt lähes kolme kuukautta projektiharjoittelijoina Matkailun arktiset hyvinvointipalvelut ja teknologia -hankkeessa. Meidän tehtävämme hankkeesta oli kartoittaa olemassa olevat arktiset hyvinvointipalvelut, mistä saimme myös opinnäytetyöaiheen. 

Olemme kaksi lähes valmistunutta liikunnanohjaajaopiskelijaa RAMK:lta. Arctic Poweriin harjoittelijoiksi päädyimme onnenkantamoisella alkuperäisen opinnäytetyösuunnitelman kautta, jonka tavoitteet olivat sopivasti lähellä hankkeen tavoitteita. Kolme kuukautta on mennyt hurjan nopeasti ja olemme iloisia, että työmme on valmistumassa aikataulussa J

Opinnäytetyömme aiheena on arktisten elämyspalveluiden kartoitus ja arktisuuden hyödyntäminen elämyspalveluissa. Arctic on cool! Määrittelemme mitä on arktisuus ja miten sitä voitaisiin hyödyntää enemmän elämyspalveluissa. Olemme huomanneet, että arktisuutta ei ole vielä hyödynnetty niin paljoa mitä on mahdollista tuotteissa, palveluissa ja markkinoinnissa. Opinnäytetyöstämme saa vinkkejä ja ideoita miten arktisuutta voitaisiin tuoda enemmän esille elämyspalveluissa.        

 

Keväisin terveisin
Laura Sundquist  ja Katri Ojala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti